Claudia

Välkommen till min blogg. Mitt namn är Claudia. För sisådär fyra månader sedan (mars 2015) startade mitt intresse för att skapa ett pryttelfritt liv. Här får ni följa mig om hur jag tänker för att städa iordning min vardag, mitt hem och mitt inre. Vi tar det sakta och en sak i taget. Inga livsomvälvande förändringar men ändå märkbara.

Så det jag delar med er är en process och resa och inte min slutdestination. Finns det någon slutdestination? Alla är vi olika och jag utgår bara utifrån oss och vår livsstil. Det finns ju något som heter ”mest saker när man dör vinner”. Detta är INTE tvärt om dvs. ”minst saker när man dör vinner”, detta är ingen tävling vem som kan göra sig av med flest saker utan det är mer en resa i hur jag ser på saker, hur jag värderar min vardag, mitt liv och mina tillhörigheter.

Detta är en tillfällig blogg och kommer finnas här så länge det finns energi, inspiration och intressanta saker att skriva om. Det kanske blir 3 månader, det kanske blir 3 år men jag tror att intresset för ämnet är stort och jag tror många ändå vill läsa om #minimalism #pryttelfritt så därför vill jag dela med mig av hur jag och min familj lever och tänker.

Vi bor i centrala Stockhom jag 34 år, min man 35 år och vår dotter 1,5 år. Vår lägenhet är på 58 kvm utan balkong. Det är en tvåa med öppen planlösning och med ett bonusrum (!) där vår dotter har sin säng och sina leksaker.

Jag och min man driver även bloggen Bodyventure där vi delar med oss av träning, mat och hälsa. Kika gärna in där oxå.

Stay tuned /Claudia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s